657.com.trAraç ara/Atatürk ve Türk bayrağı

Dernek Kurmak İçin Dernek Başkanının Belge Alması Yeterli Mi?

Mülakat sorusuBugün: — · Toplam: 117 kez okundu

Cevap

Yeterlidir. (Herkes, önceden izin almaksızın dernek kurma ve bunlara üye olma ya da üyelikten çıkma hürriyetine sahiptir.)

Sesli okuma isteğe bağlıdır. Piper ilk kullanımda ses modelini indirir; metin cihazınızda sese çevrilir.

Benzer sorular

  1. Sendika Kurma Hakkı Nasıl Kullanılır?Önceden izin alınmaksızın sendikalar ve üst kuruluşlar kurma bunlara serbestçe üye olma ve üyelikten…
  2. Toplantı Ve Gösteri Yürüyüşü İçin Önceden İzin Almak Gerekir Mi?ANAYASA MADDE 34: Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü…
  3. Toplantı Ve Yürüyüş Hakkı Nasıl Kısıtlanır?Anayasa’nın 34. maddesine göre herkes, önceden izin almadan silahsız ve saldırısız toplantı ve…
  4. Devletin Dokunamadığı Haklar Nelerdir?Eşitlik (md. 12), Kişi dokunulmazlığı (md. 14), Özel hayatın gizliliği (md. 15), konut…

Diğer sorular

Bütün sorular
  1. Resmi Yazışmalarda Kısaltma Nasıl Olur?Kısaltmalar Kelimenin Uzun Hali Yazıldıktan Sonra Parantez İçerisinde Kısaltılmış Hali Yazılır. Örn.…
  2. Gümüş En Çok Hangi Ülkede Çıkarılır?Meksika
  3. Türkiye Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Ne Zaman Tanımıştır?Türkiye 18.05.1954’te sözleşmeyi onaylamış, 28.01.1987’de de bireysel başvuru hakkını…
  4. Yabancı Memleketlerdeki Askeri Şahsa Tebligat Nasıl Yapılır?Sefer halinde olan birlik veya müesseseye mensup askeri şahıslara tebligat, bağlı bulundukları Kara,…
  5. 1.Dünya Savaşından İlk Ayrılan İtilaf Devleti?Japonya
  6. Sümela Manastırı Nerededir?Maçka / Trabzon